Busverhuur voor 9 Personenbussen

Je kunt een 9-persoons bus huren voor het vervoer naar alle mogelijke activiteiten. Of het met de vereniging is, met vrienden of met het bedrijf en of je nou op vakantie, een weekendje weg of naar een voetbalwedstrijd of festival gaat.

Wij leveren kwalitatief goede auto’s die goed uitstekend worden onderhouden in onze eigen werkplaats. Wil je toch extra zekerheid dat jullie uitje niet strandt aan de kant van de weg? Dan kun je de ANWB Pechhulp voor zowel binnen- als buitenland bij boeken voor het geval je een ongeval of pech krijgt. Hierdoor ben je verzekerd van vervangend vervoer wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Er zijn een aantal punten die onze personenbussen met elkaar gemeen hebben. Zo rijden zij allen op diesel en hebben ze zes versnellingen. Ook beschikken alle busjes over elektrische ramen en airconditioning. Al onze voertuigen beschikken over een hoge zit en grote ramen, waardoor de bestuurder goed zicht heeft op de weg en de mede weggebruikers.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een ruime personen bus en kenmerkt zich door een grote wendbaarheid en een makkelijke bestuurbaarheid. Heeft de bestuurder weinig ervaring met het besturen van grotere voertuigen, dan is dit type auto prettig om mee te beginnen. De inzittenden kunnen plaatsnemen op twee banken die achter elkaar geplaatst zijn. Naast de inzittenden is er ook voldoende ruimte voor bagage.

Ford Transit

De Ford Transit is tevens een ruime 9-persoons bus. Dit type voertuig is zeer wendbaar waardoor deze ook erg makkelijk te besturen is door de minder ervaren bestuurder. Achterin de bus zijn twee zitbanken achter elkaar geplaatst waar de inzittenden plaats kunnen nemen. Kenmerkend voor onze Ford Transit is dat deze beschikt over Cruise Control.

Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter heeft veel ruimte voor zowel de passagiers als de bagage die wordt meegenomen. De passagiers zitten allemaal op losse stoelen waarvan enkele naar elkaar gericht zijn en het reisgezelschap aan een tafel zit. Hierdoor kun je elkaar dus aankijken, gezellig kletsen of een spelletje doen.

​Extra’s

Bij het huren van een bus bij Autohuur Hoogeveen kun je extra’s nemen zoals het huren van een TomTom. Ook zijn er bussen te huur die een trekhaak hebben.

Online reserveren

Wanneer je je keuze hebt gemaakt welke bus het beste bij je reis en je gezelschap past, dan kun je op de pagina van de desbetreffende bus reserveren. Dit kan gemakkelijk door het invullen van je gegevens en de eventuele extra’s aan te vinken.

Ons werkgebied

Onze autoverhuur / busverhuur wordt voornamelijk gebruikt in Drenthe en Overijssel. In de gemeenten Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Beilen zijn wij goed bekend bij een groot publiek. Daarnaast zijn we ook actief in dorpen als Wolvega, Slagharen, Zuidwolde, Koekange, Giethoorn en Ruinen.


Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44