9 persoons busje huren | Betrouwbaar en goedkoop

Met een groep vrienden, familie en of kennissen een weekendje weg of een leuke voetbalwedstrijd bezoeken? Wat de reden ook is: een 9-persoonsbusje huren doe je natuurlijk bij Autoverhuur Hoogeveen. Dankzij de eigen werkplaats ben je verzekerd van een goed onderhouden bestelbusje en ben je dankzij de lage huurtarieven en hoge vrije kilometers voordelig uit.

Opel Vivara, Ford Transit of Mercedes Sprinter

Tot het aanbod van de 9-persoonsbussen behoren de Opel Vivaro (benzine), Ford Transiten de Mercedes sprinter (beide diesel). Alle modellen zijn erg wendbaar en daardoor gemakkelijk in te parkeren. Het laatstgenoemde model heeft overigens ook wat laadruimte, handig voor bijvoorbeeld het meenemen van bagage. Verder zijn alle modellen in het bezit van airconditioning als elektrische ramen en voorzien van grote ramen. Hiermee heeft de bestuurder goed zicht op de weg en medeweggebruikers.

Bekijk direct de beschikbare busjes:

Goedkoop busje huren bij Autoverhuur Hoogeveen

Het grote voordeel om te huren via Autoverhuur Hoogeveen? Het hoge aantal vrije kilometers van maar liefst 200 km per huurdag. Kom je hier overheen dan betaal je inclusief de BTW slechts EUR 0,30 per kilometer extra. Voor je gehele huurperiode betaal je vooraf EUR 250,- borg. Bovendien rekenen we na huur-afloop geen onvoorziene kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent bij het huren van een 9-persoonsbus via Autoverhuur Hoogeveen.

Wat kost het huren van een 9-persoonsbus?

Interesse in het huren van een 9-persoonsbus? Je kunt online heel gemakkelijk reserveren. Selecteer dan eerst het gewenste voertuig/model via het menu. Vul de gewenste ophaal- en terugbrengdatum en de gewenste opties als ANWB Pechhulp, dekking tegen schade en/of diefstal, TomTom, etc. Klik vervolgens op de groene button: reserveer nu. Liever toch persoonlijk contact? Voel je van harte welkom om langs te komen aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen.

Contact via WhatsApp, Facebook, telefoon of e-mail kan natuurlijk ook. 
Autoverhuur Hoogeveen is met name actief de regio’s: Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Beilen. Ook worden we steeds actiever in en rondom de omgeving van Assen.

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44