Auto huren Beilen | Goedkoop en betrouwbaar

Interesse in het huren van een 7-persoonsauto, 9-persoonsbus of een verhuiswagen in de omgeving van Beilen? Voor het scherp en betrouwbaar huren van een zevenpersoonsauto of een bestelbus voor negen personen ben je bij Autoverhuur Hoogeveen aan het goede adres. Bovendien worden er na huur geen onvoorziene extra kosten berekend. Je weet waar je de gehele huurperiode aan toe bent. Bij autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:

7-persoonsauto of 9-persoonsbus huren | Beilen

Ben je opzoek naar het huren van een busje voor 9personen of een comfortabele auto voor 7personen? Het assortiment bestaat o.a. uit een Opel Zafira (geschikt voor 7 persona), Opel Vivaro, Ford Transit en een Mercedes Sprinter (9-persoonsbussen). De voertuigen zijn standaard uitgerust met airconditioning, elektrische ramen en zijn allen handgeschakeld. Daarnaast ben je verzekerd van betrouwbare auto’s. De auto’s zijn relatief nieuw en dankzij de eigen werkplaats goed onderhouden. En dankzij de hoge vrije kilometers van maar liefst 200 km per dag kun je ook nog eens bijzonder goedkoop huren.

Ruime verhuiswagen huren | Beilen

Een verhuiswagen is handig bij zowel een klein- of grootschalige verhuizing. Hiervoor bieden we een krachtige en wendbare Mercedes (tweepersoonsauto) met een laadruimte van 4 meter diep en 2 meter hoog.Nagenoeg geen meubel is te groot om mee te vervoeren. Misschien iets teveel van het goede? Het is daarnaast ook mogelijk om een aanhangwagen met een laadvermogen van 620 kg te huren. Bovendien is de aanhangwagen met een kwalitatief zeil tegen regen afgedekt.

Gemakkelijk online een auto, busje of verhuiswagen huren

Selecteer in het bovenstaande menu het gewenste voertuig naar keuze en kies vervolgens de ophaal- en terugbrengdatum en opties als ANWB Pechhulp en Dekking tegen schade en diefstal. Klik tot slot op de groene button om de reservering definitief te maken. Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken, bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.


Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44