Auto huren Hoogeveen | Goedkoop en betrouwbaar

Auto huren in regio Hoogeveen? Lekker met vrienden en of familie op vakantie, een weekendje weg of het bezoeken van een voetbalwedstrijd? Voor het huren van een 7-persoonsauto of een 9 persoons bus ben je bij Autoverhuur Hoogeveen aan juiste adres.

Door de hoge vrije kilometers en het hebben van een eigen professionele werkplaats ben je verzekerd van het voordelig en betrouwbaar huren. Bovendien rekenen we geen onvoorziene extra kosten. Je weet direct waar je de huurperiode aan toe bent. 

Huren bij Autoverhuur Hoogeveen


Bij Autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:

9-persoonsbus
7-persoonsauto
Verhuiswagen
Aanhangwagen
Rolstoelbus

7-persoonsauto of 9-persoonsbus in Hoogeveen huren

Interesse in huren van een comfortabele 7-persoonsauto of een busje voor 9 personen? Je hebt bij ons onder andere de keuze uit een Opel Zafira, wat geschikt is voor 7 personen en uit de personenbusjes Opel Vivaro, Ford Transit of een Mercedes Sprinter. Alle modellen zijn wendbaar in het parkeren, handgeschakeld, voorzien van airconditioning en elektrische ramen. Optioneel kun je ook gebruik maken van cruise control en andere handige functionaliteiten als een Tomtom. Het bieden van een aangename en comfortabele reis is voor ons prioriteit nummer één.

Een verhuiswagen in Hoogeveen huren?

Binnenkort een verhuizing in Hoogeveen op het programma staan? Een verhuiswagen kan dan heel praktisch zijn om in één keer veel spullen mee te nemen. Denk aan bijvoorbeeld aan omvangrijke meubelen als tafels, kasten, bedden, etc. De laadruimte van de aangeboden verhuiswagen (Mercedes Sprinter) is overigens 4 meter diep en 2 meter hoog. Toch wellicht iets kleiner: het is ook mogelijk om een aanhangwagen met een laadvermogen van 620 kg te bij Autoverhuur Hogeveen te huren. Bovendien is de aanhangwagen tegen regen afgedekt met een kwalitatieve zeil.

Snel en gemakkelijk online een auto in Hoogeveen huren

Kies via het hoofdmenu het vervoermiddel en voer de gewenste ophaal- en terugbrengdatum. Selecteer vervolgens bij de auto, bus, aanhangwagen of verhuiswagen de eventuele extra opties waarvan je gebruik wilt maken. Sta er ook goed bij stil of en hoe je je wilt laten verzekeren, zo kun gebruik maken van: ANWB pechhulp (inclusief vervangend vervoer) en dekking bij schade of diefstal.

Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering ben je natuurlijk ook van harte welkom aan de Plesmanstraat 89 te Hoogeveen. Ook kun je ons via telefoon, per e-mail, WhatsApp of Facebook bereiken.


Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.