Autoverhuur bedrijf dichtbij Hardenberg

Voordelig een auto huren met uitstekende voorwaarden in de omgeving van Emmen? Autoverhuur Hoogeveen is sinds 1973 het adres voor het huren van auto, bestelbus, verhuiswagen en/of aanhangwagen. En natuurlijk zijn wij anders dan andere autoverhuurbedrijven: wij onderscheiden ons niet alleen met een lagere huurprijs, maar ook door het ontbreken van extra onvoorziene kosten.

9-persoonsbusof 7-persoonsauto huren | Hardenberg

Op de webpagina van busverhuur of personenauto kun je het gewenste model snel en gemakkelijk reserveren. Kies vervolgens op een voertuig naar keuze en maak direct je reservering. Bovendien kun je per huurdag maar liefst tweehonderd kilometer vrij rijden. Mocht je toch kilometers eroverheen rijden, dan betaal je inclusief de BTW slechts een bedrag van EUR 0,30 per kilometer extra. Voor je gehele huurperiode betaal je vooraf EUR 250,- borg.

Bij autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:

9-persoonsbus / bestelbus

7-persoonsauto

Verhuiswagen

Aanhangwagen

Ruime verhuiswagen huren | Hardenberg

Bent u opzoek naar een kleine vrachtwagen of verhuiswagen? Autoverhuur Hoogeveen heeft een verhuiswagen van het merk Mercedes in het assortiment met een laadbak lengte van wel meer dan 4 meter. En dit allemaal vanaf een vriendelijke huurprijs van EUR 109,- per dag. Ook is er de mogelijkheid om een handige steekkar erbij te huren. Klik op de volgende link om de verhuiswagen direct te reserveren: verhuiswagen huren.

No nonsens autoverhuurbedrijf dichtbij Hardenberg

U kunt gemakkelijk uw keuze maken in het voertuig met de gewenste ophaal- en terugbrengdatum en eventuele opties zoals bijvoorbeeld het huren van een TomTom. Klik tot slot op de ‘groene button’ rechtsboven in de hoek en vul de gevraagde gegevens in. Zo maak je de reservering definitief.

Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.
Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.