Auto huren Hollandscheveld | Goedkoop en betrouwbaar

Op zoek in de omgeving van Hollandscheveld naar het huren van een luxe auto voor 7 personen of een busje voor 9-personen? Voordelig en betrouwbaar huren doe je bij Autoverhuur Hoogeveen. Je hebt hier de keuze uit een Opel Zafira (geschikt is voor 7 personen) en uit de 9-persoonsbusjes Opel Vivaro, Ford Transit en Mercedes Vito. Daarnaast rekenen we geen onvoorziene kosten. Met andere woorden: je weet qua tarieven exact de gehele huurperiode waar je aan toe bent.

Klik op een voertuig naar keuze om te reserveren

7-persoonsauto of 9-persoonsbus in Hollandscheveld huren

Bij Autoverhuur Hoogeveen staat het bieden van een aangename en comfortabele reis voorop. De beschikbare auto’s en busjes voor verhuur worden dan ook in een ‘eigen werkplaats’ goed onderhouden. Bovendien zijn de voertuigen relatief nieuw en zijn ze erg wendbaar. Dit komt onder andere van pas tijdens het inparkeren en dankzij de grote ramen heb je veel overzicht op de weg en medeweggebruikers. Standaard zijn de auto’s en bussen uitgerust met airconditioning en elektrische ramen.

Waarom in Hollandscheveld huren bij Autoverhuur Hoogeveen?

Autoverhuur Hoogeveen is ruim veertig jaar het adres voor het huren van auto, bus, verhuiswagen en/of aanhangwagen. En uiteraard zijn wij voordeliger dan andere autoverhuurbedrijven: Autoverhuur Hoogeveen onderscheidt zich met een scherpe huurprijs en door het bewust laten ontbreken van extra onvoorziene kosten. Bij autoverhuur Hoogeveen biedt de volgende typen auto’s aan:9-persoonsbus
Personenauto

Verhuiswagen
Aanhangwagen
Bestelbus
Rolstoelbus


Direct een 7-persoonsauto of 9-persoonsbus huren?

Interesse in het huren van een 9-persoonsbus of een luxe auto voor 7 personen? Je kunt online heel gemakkelijk reserveren. Selecteer dan eerst het voertuig/model naar wens via het menu. Vul vervolgens de ophaal- en terugbrengdatum en eventuele opties als ANWB Pechhulp, dekking tegen schade en diefstal, TomTom, etc. Klik vervolgens op de groene button: reserveer nu. Liever toch persoonlijk contact? Voel je van harte welkom om langs te komen aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen. Contact via WhatsApp, Facebook, telefoon of e-mail kan natuurlijk ook.

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.