Autoverhuur bedrijf dichtbij Meppel

Goedkoop en betrouwbaar een 7-persoonsauto of busje voor 9 personen huren met uitstekende voorwaarden in de omgeving van Meppel? Autoverhuur Hoogeveen is ruim veertig jaar het adres voor het huren van auto, bestelbus, verhuiswagen en/of aanhangwagen. En uiteraard zijn wij voordeliger dan andere autoverhuurbedrijven: Autoverhuur Hoogeveen onderscheidt zich met een scherpe huurprijs en door het laten ontbreken van extra onvoorziene kosten.

7-persoonsauto of busje voor 9 personen huren | Meppel

Interesse in huren van een busje voor 9 personen of een auto voor 7 personen? Je hebt bij ons o.a. de keuze uit een Opel Zafira (7 personen), Opel Vivaro, Ford Transit en een Mercedes Sprinter. Via het menu kun je het gewenste model eenvoudigselecteren en direct reserveren. Daarnaast kun je wel per huurdag tot maar liefst 200(!) kilometer vrij rijden. En mocht je qua kilometers hier toch overheen komen, dan betaal je slechts een bedrag van EUR 0,30inclusief de BTW per kilometer extra. Bij autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:

9-persoonsbus
7-persoonsauto
Verhuiswagen
Aanhangwagen

Juist behoefte aan een verhuiswagen?

Binnenkort verhuizen vanuit Meppel naar een nieuwe omgeving en behoefte aan meer laadruimte? Autoverhuur Hoogeveen verhuurt een goed onderhouden en comfortabele verhuiswagen van het merk Mercedes (tweepersoons, diesel en handgeschakeld) met eenlaadbaklengte van ruim 4 meter. En dit alles ook nog eens vanaf een scherpe huurprijs van slechts EUR 109,- per dag. Over de verhuiswagen beschikken? Bekijk de auto en reserveer direct.

No nonsens autoverhuurbedrijf dichtbij Meppel


Bij Autoverhuur Hoogeveen is veel mogelijk en een aangename reis aanbieden is een absolute pré. Zo zijnde bestelbusjes en auto’s standaard uitgerust met een trekhaak en kun je beschikken over een personen of bestelbus met cruise control. Geïnteresseerd? Maak gerust vrijblijvend kennis en vraag desgewenst een offerte op.

Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44