Autoverhuur bedrijf dichtbij Meppel

Voordelig en aangenaam een auto huren in de buurt van Meppel, wij verhuren verschillende soorten voertuigen zoals 9 persoons bussen, kleine vrachtwagens voor B-rijbewijs, 7 en 5 persoons auto's en rolstoelbussen. Autoverhuur Hoogeveen is ruim veertig jaar een vast adres voor veel bedrijven en particulieren. Wij onderscheiden ons door onze prijzen zo compleet mogelijk aan te bieden dus geen onverwachte verassingen achteraf! Op onze website kunt u precies uitrekenen wat u kwijt bent voor huren van een van onze voertuigen.

Klik op een voertuig naar keuze om te reserveren

7-persoonsauto of busje voor 9 personen huren | Meppel

Interesse in huren van een busje voor 9 personen of een auto voor 7 personen? Je hebt bij ons o.a. de keuze uit een Opel Zafira (7 personen), Opel Vivaro, Ford Transit en een Mercedes vito. Via het menu kun je het gewenste model eenvoudig selecteren en direct reserveren. Daarnaast kun je wel per huurdag tot maar liefst 150(!) kilometer vrij rijden. En mocht je qua kilometers hier toch overheen komen, dan betaal je slechts een bedrag van EUR 0,30 inclusief de BTW per kilometer extra. Bij autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:9-persoonsbus
Personenauto

Verhuiswagen
Aanhangwagen
Bestelbus
Rolstoelbus


Juist behoefte aan een verhuiswagen?

Binnenkort verhuizen vanuit Meppel naar een nieuwe omgeving en behoefte aan meer laadruimte? Autoverhuur Hoogeveen verhuurt een goed onderhouden en comfortabele verhuiswagen van het merk Mercedes (tweepersoons, diesel en handgeschakeld) met een laadbaklengte van ruim 4 meter. En dit alles ook nog eens vanaf een scherpe huurprijs van slechts EUR 109,- per dag. Over de verhuiswagen beschikken? Bekijk de auto en reserveer direct.

Voordelig een auto huren in Meppel


Bij Autoverhuur Hoogeveen is veel mogelijk en een aangename reis aanbieden is een absolute pré. Zo zijnde bestelbusjes en auto’s standaard uitgerust met een trekhaak en kun je beschikken over een personen of bestelbus met cruise control. Geïnteresseerd? Maak gerust vrijblijvend kennis en vraag desgewenst een offerte op.

Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.
Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.