Verhuiswagen of verhuisauto nodig | Betrouwbaar en goedkoop

Binnenkort of op dit moment aan het verhuizen en denk na je over de inzet van een ruime verhuiswagen? Een comfortabele verhuiswagen is ideaal om in één keer veel en grotere spullen mee te nemen. Denk aan grote meubelen en woonaccessoires als bankstellen, kasten, bedden en tafels.

Betrouwbare en goedkope verhuiswagen huren bij Autoverhuur Hoogeveen

Autoverhuur Hoogeveen biedt een tweepersoonsverhuiswagen, met een lift, van het gerenommeerde Duitse automerk Mercedes aan. En mede dankzij een eigen professionele werkplaats wordt de verhuiswagen in een goede staat onderhouden. Daarnaast is de verhuiswagen relatief nieuw en je ben verzekerd van een betrouwbare auto. Wil je toch die extra zekerheid: optioneel kun je een ANWB Pechhulp verzekering inschakelen. Je hebt daarmee recht op eventueel vervangend vervoer.

Specificaties verhuiswagen| Autoverhuur Hoogeveen

Diesel, handgeschakeld, airconditioning, lift-systeem, optioneel: steekkar

Welke afmetingen heeft de verhuiswagen | Autoverhuur Hoogeveen

Laadbak lengte: 4,11 meter
Laadbak breedte: 2,29 meter
Laadvloer hoogte: 83 centimeter
Doorrijhoogte: 2,09 meter
Laadruimte: 18 m3

Wat kost een verhuiswagen om te huren? | Autoverhuur Hoogeveen

Of het nu om een binnenlandse of buitenlandse verhuizing gaat, bijvoorbeeld naar Portugal of Spanje, goedkoop en aangenaam verhuizen is een absolute prioriteit bij Autoverhuur Hoogeveen. De kosten van een te huren verhuiswagen hangt van meerdere aspecten af: het aantal dagen, aantal te rijden kilometers, verbruik, extra huuropties, et cetera. Je kunt hier online de huurkosten berekenen.

Direct verhuiswagen reserveren | Autoverhuur Hoogeveen

Klik op het bovenstaande menu op ‘verhuiswagen’ en kies vervolgens de gewenste ophaal- en terugbrengdatum en selecteer eventueel extra opties als het gebruik maken van een steekwagen, ANWB Pechhulp en Dekking tegen schade en diefstal. Om de reservering verder definitief te maken kun je tot slot klikken op de groene button rechtsboven in de hoek. Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken, bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.


Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44