Fiat Ducato huren?

Bent u specifiek op zoek naar een Fiat Ducato om te kunnen huren? Dan bent u bij Autoverhuur Hoogeveen precies aan het juiste adres! Wij hebben een mooie Fiat Ducato in de verhuur.

Klik op een voertuig naar keuze
Fiat Ducato huren - overzichtsfoto

Bestelbus Fiat Ducato

Het gaat hier om een bestelbus waarmee u heel veel spullen kunt vervoeren. De Ducato is ideaal voor het vervoeren van al uw goederen omdat hij ook een grote schuifdeur aan de zijkant heeft. De deuren aan de achterkant kunnen geheel naar de zijkant worden weggedraaid. Hierdoor kunnen ze u niet hinderen bij het laden en lossen van uw kostbare goederen.

De bestelbus is goed te besturen, wendbaar en beschikt over cruise control zodat u relaxed kunt rijden. Om naar de plaats van bestemming te komen kunt u gebruik maken van het navigatiesysteem zodat geen onnodige kilometers hoeven te worden gemaakt. Dat is toch wel handig!

Het parkeren van de Ducato is ook een fluitje van een cent door de parkeersensoren die voorkomen dat u een ‘paaltje raakt’. U wordt op tijd gewaarschuwd wanneer u te dicht bij een obstakel in de buurt komt.

Voorin is plaats voor drie personen waardoor er altijd genoeg personen mee kunnen om te helpen laden en lossen. De bestuurder heeft geen apart rijbewijs nodig, rijbewijs B (E) is voldoende omdat het totaal gewicht onder de 3500 kg blijft. Lees voor meer informatie over rijbewijzen het artikel Welk rijbewijs heb ik nodig.
Fiat Ducato huren - open schuifdeur
Ruime toegang door schuifdeur

Ducato huren voor iedereen

De Fiat Ducato is een echte alleskunner en geliefd bij veel kleine en grotere zelfstandigen. Wilt u als bedrijf deze bestelbus vaker huren, dan is het verstandig een zakelijk contract af te sluiten met ons. Hierdoor krijgt u aantrekkelijke kortingen waardoor de kosten alleen maar lager worden. Wilt u de Fiat Ducato huren als particulier, dan kan dat natuurlijk ook en zo vaak u maar wil. In dat geval loont het zich om contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Heeft u de Fiat Ducato nodig voor de sportvereniging of een andere club? Vergeet dan niet om dit te melden want ook dan krijgt u korting op de dagprijs!

Fiat Ducato bestelbus

Een Fiat Ducato huren is kiezen voor ruimte én gemak:
 • Laadruimte: 3,90 m x 1,90 m x 1,90 m (l x b x h)
 • Laadvermogen: 1273 kg
 • Airco
 • Cruise control
 • Navigatie
 • Trekhaak
 • Parkeersensoren
Vergeet niet dat u misschien ook andere zaken nodig bent om bijvoorbeeld de goederen vast te zetten en te verplaatsen, zoals;
 • Steekwagen
 • Spanbanden en verhuisdekens
 • Verhuisdozen 4 stuks
 • Meubelroller
Deze zaken kunt ook bij ons huren en opgeven bij het reserveren van de Fiat Ducato!

Aanhangwagen

Heeft u nog meer ruimte nodig? Dan huurt u bij ons ook eenvoudig een gesloten aanhangwagen die achter de Ducato kunt hangen. Heel praktisch om te voorkomen dat u meerdere malen moet rijden!
Fiat Ducato huren - met aanhanger

Meer informatie of direct reserveren?

Ga naar de reserveerpagina om deze Fiat Ducato te huren of neem contact op met ons wanneer u nog vragen hebt en meer informatie wenst over eventuele mogelijkheden.

  Gerelateerde informatie:

  Andere artikelen

  Bel ons
  0528 - 22 02 44

  Autoverhuur Hoogeveen
  Plesmanstraat 89
  7903 BG Hoogeveen

  BTW nummer:
  NL002280853B21

  Openingstijden

  Maandag
  08:00 - 17:00 uur

  Dinsdag
  08:00 - 17:00 uur

  Woensdag
  08:00 - 17:00 uur

  Donderdag
  08:00 - 17:00 uur

  Vrijdag
  08:00 - 17:00 uur

  Zaterdag
  08:00 - 16:00 uur

  Zondag
  Gesloten


  Venster sluiten

  In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

  Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.