Opel Zafira huren; ruimte genoeg!

Of u nu één dag een ruime auto nodig heeft voor een dagje uit of om samen met vrienden een weedendje weg wil. Er is genoeg ruimte in de Opel Zafira die wij verhuren. Het is een prettige, comfortabele auto met ook genoeg vermogen in de motor.
Autoverhuur Hoogeveen heeft deze Opel Zafira in de verhuur voor een aantrekkelijk tarief en gunstige voorwaarden.

Klik op een voertuig naar keuze

Opel Zafira: een ruime auto

Het grote voordeel van de Opel Zafira is de mogelijkheid om met 7 personen op pad te gaan omdat er 2 extra stoelen op de derde rij zijn te plaatsen. En dan gaat het niet om losse stoelen die met moeite in de auto moet tillen. Nee, de stoelen zijn eenvoudig uit de vloer omhoog te klappen om na gebruik weer hellemaal in de vloer te verdwijnen. De laadvloer blijft hierdoor helemaal vlak waardoor een hele ruime kofferruimte ontstaat met wel 1800 liter inhoud. Genoeg ruimte dus voor heel veel bagage.

De auto is daarom uitermate geschikt voor een vakantie of het visweekend met uw vrienden in de Belgische Ardennen; hiervoor heeft de Zafira genoeg vermogen en is redelijk zuinig te noemen.
  huren-opel-zafira--open-achterklep
  Heel veel ruimte én extra zitplaatsen!

  Wat u huurt

  U kunt de Opel Zafira huren tegen een aantrekkelijke prijs (zie Zafira huren voor actuele tarieven) met standaard vrije kilometers. U betaalt alleen voor de gereden kilometers boven dit vrije aantal kilometers naast natuurlijk de brandstof die u tankt.

  U krijgt de auto volgetankt mee en levert deze weer in met een volle tank. Hierdoor is het altijd duidelijk wat u zelf hebt verbruikt. U mag de auto natuurlijk ook zo inleveren waarna wij deze voor u aftanken en u daarvoor kosten in rekening brengen.

  Wilt u zonder problemen naar uw bestemming rijden zonder te hoeven zoeken op de kaart, dan huurt u bij ons gewoon een navigatiesysteem tegen een aantrekkelijke prijs. Het navigatiesysteem is altijd voorzien van de laatste updates en kaarten.
  Wat betreft de verzekering van de auto kunt ook gerust zijn want natuurlijk is de auto WA-verzekerd, zijn de inzittenden verzekerd en is er een ongevallenverzekering. U kunt daarnaast kiezen voor een pechhulpverzekering binnen- of buitenland met vervangend vervoer. Een extra verzekering tegen schade/diefstal en een banden/ruit verzekering behoort ook tot de mogelijkheden.

  U kunt dus geheel zorgeloos met onze Opel Zafira op vakantie of een dagje met het hele gezin naar het strand waarbij u ook nog voldoende bagage mee kunt nemen.
   huren-opel-zafira--interieur
   Veel luxe; o.a. gescheiden climat-control

   Andere voordelen

   Huurt als bedrijf, dan is het verstandig een zakelijk contract af te sluiten waardoor er u altijd standaard korting krijgt op de dagprijs. Ook als vereniging of sportclub kunt u korting krijgen op de dagprijs omdat wij verenigingen en sportclub willen helpen dit soort kosten zo laag mogelijk te houden.

   Meer informatie of direct reserveren?

   Ga naar de reserveerpagina om de Zafira te huren of neem contact op met ons wanneer u nog vragen hebt en meer informatie wenst over eventuele mogelijkheden.

   Gerelateerde informatie:

   Andere artikelen

   Bel ons
   0528 - 22 02 44

   Autoverhuur Hoogeveen
   Plesmanstraat 89
   7903 BG Hoogeveen

   BTW nummer:
   NL002280853B21

   Openingstijden

   Maandag
   08:00 - 17:00 uur

   Dinsdag
   08:00 - 17:00 uur

   Woensdag
   08:00 - 17:00 uur

   Donderdag
   08:00 - 17:00 uur

   Vrijdag
   08:00 - 17:00 uur

   Zaterdag
   08:00 - 16:00 uur

   Zondag
   Gesloten


   Venster sluiten

   In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

   Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.