Rolstoelbus huren

Wat is er nu leuker dan een weekendje weg of misschien zelfs een week? Dat is altijd leuk voor iedereen! Maar wat als u afhankelijk bent van uw rolstoel en niet zo gemakkelijk op reis kunt en toch ook wel eens een weekend naar zee wilt met uw gezin?
Dan is het huren van een rolstoelbus een goede optie. U huurt deze eenvoudig bij Autoverhuur Hoogeveen tegen een voordelig tarief!

Klik op een voertuig naar keuze
rolstoelbus huren - overzicht

Waarom zou u een rolstoelbus huren?

Of u nu zelf afhankelijk bent van de rolstoel of dat u een mantelzorger bent van iemand in een rolstoel. Dat maakt niet uit voor het kunnen huren van de rolstoelbus. U wilt gewoon een weekend weg met één of meerdere personen in een rolstoel. Dan is het gezelliger om samen in een rolstoelbus te reizen dan apart in een ander voertuig.
Door de rolstoellift achter de auto kunnen de passagiers in de rolstoel veilig in de auto worden gezet. De rolstoel zelf wordt goed verzekerd aan de vloer vast gemaakt terwijl ook de passagier in de gordel komt te zitten. Zo kunt veilig op vakantie of gewoon een dagje weg.
rolstoelbus huren - rolstoellift bus

Mercedes Sprinter rolstoelbus

Onze Mercedes Sprinter is geheel aangepast voor het rolstoelvervoer waarbij ook nog gewoon passagiers mee kunnen. Dat is afhankelijk van het aantal rolstoelen. Er kunnen maximaal 4 rolstoelen worden geplaatst. In dat geval kunnen er geen extra stoelen achterin worden geplaatst. Hieronder ziet u de mogelijke indelingen.
rolstoelbus huren - indeling rolstoelbus
Mogelijke indelingen rolstoelbus

Wij helpen u bij de indeling

Wanneer u aangeeft hoeveel personen in een rolstoel meegaan en hoeveel andere passagiers, zorgen wij ervoor dat alle maatregelen worden genomen om dit mogelijk te kunnen maken. Zo worden de losse stoelen goed vastgezet op de juiste plaats. Ook voor deze stoelen zijn natuurlijk gordels noodzakelijk; elke stoel heeft zijn eigen set gordels zodat ook de andere passagiers veilig reizen. We geven u ook de uitleg voor het verzekeren van een rolstoel aan de vloer van de bus en hoe u deze passagiers veiligheidsgordels zet.
rolstoelbus huren - passagiersstoelen gemakkelijk toegankelijk

Overige belangrijke punten

 • Standaard WA-dekking, Ongevallenverzekering en Inzittendenverzekering
 • ANWB-pechhulp binnen- en buitenland mee te verzekeren
 • Extra verzekeringen afsluiten is mogelijk
 • Navigatiesysteem te huur
 • Wij geven korting aan sportclubs en andere verenigingen
 • Korting bij zakelijk contract
 • In overleg kan veel

Meer informatie of direct reserveren?

Ga naar de reserveerpagina om de rolstoelbus te huren of neem contact op met ons wanneer u nog vragen hebt en meer informatie wenst over eventuele mogelijkheden. Wij beantwoorden deze vragen over de rolstoelbus graag want tenslotte wil u onbezorgd met de rolstoelpassagiers op pad.

  Gerelateerde informatie:

  Andere artikelen

  Bel ons
  0528 - 22 02 44

  Autoverhuur Hoogeveen
  Plesmanstraat 89
  7903 BG Hoogeveen

  BTW nummer:
  NL002280853B21

  Openingstijden

  Maandag
  08:00 - 17:00 uur

  Dinsdag
  08:00 - 17:00 uur

  Woensdag
  08:00 - 17:00 uur

  Donderdag
  08:00 - 17:00 uur

  Vrijdag
  08:00 - 17:00 uur

  Zaterdag
  08:00 - 16:00 uur

  Zondag
  Gesloten


  Venster sluiten

  In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

  Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.