Auto huren Assen | Goedkoop en betrouwbaar

Op zoek naar een autoverhuurbedrijf met goede voorwaarden dichtbij in de omgeving van Assen? Maak kennis met Autoverhuur Hoogeveen, in Hoogeveen op een rijafstand van een kleine dertig kilometer van Assen. Hier kun je terecht voor het huren van een goed onderhouden 7- of 9-persoonsauto’s, bestelbusjes, verhuiswagen en sinds kort een aanhangwagen. Door het hoge aantal vrije kilometers en het hebben van een eigen werkplaats zit je goed voor het goedkoop en betrouwbaar huren. In het assortiment behoren o.a.:

7-persoonsauto of busje voor 9 personen huren | Assen

Of het nu om een vakantie gaat, het bezoeken van een voetbalwedstrijd of lekker met vrienden of familie een weekendje weg. Voor het voordelig huren van een 7-persoonsauto of een 9-persoonsbus ben je bij Autoverhuur Hoogeveen aan juiste adres. Bovendien doen we er alles aan om de reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk voor te maken. Zo is er vanzelfsprekend airconditioning aanwezig en desgewenst kun je gebruik maken van cruise control. Optioneel bieden we ANWB Pechhulp (inclusief vervangend vervoer) en dekking tegen schade en diefstal.

Behoefte om een verhuiswagen of aanhangwagen te huren | Assen

Van plan om binnenkort een nieuwe woning betrekken? Een verhuiswagen kan dan heel praktisch en handig om in één keer veel spullen mee te nemen. Denk aan die grote huismeubelen als bedden, kasten, bureaus, etc. De laadruimte van de te huren Mercedes Sprinter is maar liefst ruim 4 meter diep en 2 meter hoog. Liever toch iets kleiner? Het is ook mogelijk om een aanhangwagen, afgedekt met een kwalitatief zeil, met een laadvermogen 620 kg te huren.

Auto of verhuiswagen in Assen huren? Reserveer gemakkelijk online

Kies in het bovenstaande menu het model naar wens en klik vervolgens op een voertuig naar keuze. Vul vervolgens de ophaal- en terugbrengdatum en eventuele opties waarvan je gebruik wilt maken. Klik tot slot op de groene button rechtsboven in de hoek en vul de gevraagde gegevens in. Zo kun je de reservering definitief maken.

Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.