Voordelig autoverhuur bedrijf vlakbij Zuidwolde

Op zoek naar een goed en voordelig autoverhuur bedrijf dat is gevestigd in de omgeving van Zuidwolde? Maak kennis met Autoverhuur Hoogeveen, hét autoverhuurbedrijf dat op een steenworpafstand ligt van Zuidwolde en sinds 1973 het adres voor het huren van een 7-persoonsauto, 9-persoonsbus en/of een verhuiswagen.

Voordelig een 7-persoonsauto of busje voor 9 personen huren in Zuidwolde?

Waarom je in Zuidwolde moet kiezen voor Autoverhuur Hoogeveen? Autoverhuur Hoogeveen ligt relatief dichtbij Zuidwolde, op een kleine 9 km en onderscheidt zich door de lage huurprijzen in combinatie met de relatief hoge vrije kilometers. Bovendien rekenen we geen onvoorziene kosten. Met andere woorden: je weet qua huurprijs direct waar je aan toe bent. Autoverhuur Hoogeveen is bekend in de omgeving van Zuidwolde en in gemeenten als Meppel, Zwolle, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Beilen. Bij autoverhuur Hoogeveen zit je goed voor het huren van een:


9-persoonsbus/bestelbus
7-persoonsauto
Verhuiswagen
Aanhangwagen

Bovendien zijn er ook bussen die beschikken over een trekhaak, wat natuurlijk handig is voor het monteren van een fietsendrager. Ook is het mogelijk om een persoonsbus en/of bestelbus te huren met cruise control. Daarnaast beschikken de voertuigen over elektrische ramen en airconditioning. Een comfortabele en aangename reis bieden is voor ons een prioriteit nummer één. 

Verdere specificaties van onze voertuigen kunt u vinden op de pagina ‘Vergelijken’.

In Zuidwolde gemakkelijk online een auto of verhuiswagen huren?

Kies in het bovenstaande menu het gewenste model en klik vervolgens op een voertuig naar keuze. Selecteer vervolgens de ophaal- en terugbrengdatum en eventuele opties als bijvoorbeeld het huren van een TomTom. Klik tot slot op de groene button ‘reserveer nu’ rechtsboven in de hoek en vul de gevraagde gegevens in. Zo maak je de reservering definitief.
Naast dat u ons telefonisch, per e-mail, WhatsApp of Facebook kunt bereiken bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie of uw reservering vast te leggen.


Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Tel: 0528 - 22 02 44