Volkswagen Transporter huren

Heeft u wel eens wat goederen te vervoeren maar heeft u daar geen auto voor? Dan is het huren van een bestelauto een goede optie. U bent dan niet afhankelijk van de buurman, vriend of familielid die niet altijd beschikbaar is.

Wanneer u niet in een grote bestelbus wilt of kunt rijden en niet zoveel ruimte nodig heeft en met meerder personen wilt reizen dan kunt u gewoon onze Volkswagen Transporter huren. Het is niet voor niets één van de meeste gebruikte bestelauto’s waarvan al meer dan 2 miljoen zijn geproduceerd.

Klik op een voertuig naar keuze

Ruim in zijn klasse!

De Volkswagen Transporter is ruim in de klasse bestelauto’s waar hij onder valt; kleine bestelauto. Door zijn compacte uitvoering en toch veel bergruimte is hij zeer geliefd bij zowel particulier als bedrijven.
Onze Transporter is voordeling in verbruik door de sterke gebruikte dieselmotor. Hiermee kan de bestelauto moeiteloos zijn vracht verplaatsen en toch de kosten laag houden. Dat is toch wel heel belangrijk voor iedereen; de brandstofkosten! Samen met de lage huurprijs en het aantal vrije kilometers dat u kunt rijden is het een hele mooie oplossing voor uw tijdelijke probleem.
De dubbelcabine heeft plek voor 6 personen ideaal voor als de klus niet alleen kan! 
Doordat de Volkswagen Transporter gemakkelijk te besturen is en niet al te groot, kunt u heel eenvoudig op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen. Dat is met een grote bestelbus niet altijd het geval en moet men soms alsnog vele meters sjouwen met de spullen.

Handige schuifdeur aan de zijkant

Voor particulier en bedrijf

Wilt u langer huren dan kunt het beste even contact opnemen om over de mogelijkheden te praten. Als bedrijf krijgt u, wanneer u een zakelijk contract afsluit, in ieder geval korting op de dagprijs!

Moet u een keer spulletjes vervoeren voor de sportclub of andere vereniging, dan krijgt u ook korting op de dagprijs. Wij vinden het belangrijk het verenigingsleven zo te kunnen ondersteunen en helpen de hun kosten zo laag mogelijk te houden. Dat geldt ook voor personenvervoer met één van onze personenbusjes.

Maar ook gewoon als particulier kunt u gewoon voor een dag(deel) of langer deze Volkswagen Caddy huren bij ons.

Volkswagen Transporter uitgelicht

Onze Transporter heeft de volgende eigenschappen:
 • Lengte laadruimte: 1,85 m
 • Breedte laadruimte: 1,50 m --> 2,62 m2
 • Hoogte laadruimte: 1,24 m --> 3,25 m3
 • 3 zitplaatsen voorin
 • 3 zitplaatsen achterin
 • Cruise control
 • Vlakke laadvloer
 • Airco

Vlakke laadvloer is goed bereikbaar!

Meer informatie of direct reserveren?

Ga naar de reserveerpagina om deze Fiat Ducato te huren of neem contact op met ons wanneer u nog vragen hebt en meer informatie wenst over eventuele mogelijkheden.

  Gerelateerde informatie:

  Andere artikelen

  Bel ons
  0528 - 22 02 44

  Autoverhuur Hoogeveen
  Plesmanstraat 89
  7903 BG Hoogeveen

  BTW nummer:
  NL002280853B21

  Openingstijden

  Maandag
  08:00 - 17:00 uur

  Dinsdag
  08:00 - 17:00 uur

  Woensdag
  08:00 - 17:00 uur

  Donderdag
  08:00 - 17:00 uur

  Vrijdag
  08:00 - 17:00 uur

  Zaterdag
  08:00 - 16:00 uur

  Zondag
  Gesloten


  Venster sluiten

  In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

  Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.